Nuffnang

Friday, July 10, 2009

MJ (R.I.P.)

Newspaper disini masih belum reda cerita-ceritut mengenai MJ a.k.a Maikel Jekseng (in Ganuspeak). Newspaper hari ini siap ada gambar computer sketch macamana rupa MJ semasa meninggal, seram plak nengoknya. Memandai je reporter ni berimaginasi gambaran rupa MJ semasa menghembuskan nafas terakhir. Entahlah..

Aku bukanlah peminat "matikeras" (diehard) MJ but i do like some of his songs terutamanya lagu "They Dont Care About Us" & "Earth Song". Belum pernah lagi beli apa-apa CD or kaset MJ selama ini but today semasa pi jalan-jalan dalam satu kedai CD ternampak MJ's new compilation CD, a special one "Austrian Limited Edition" yang diterbitkan after his death. Apa yang paling menarik ialah harganya yang cuma EUR 9.99 for a 2-disc CD with 32 of MJ's hit songs! So belilah satu as a kenang-kenangan, melayan melodi lagu-lagu nyanyian the King of Pop!

Rest In Peace.... Maikel Jekseng!


2 comments:

elisataufik said...

dalam paper ada tak cerita pasal makcik yang kena stab in germany tu?

joe said...

dlm paper sini tadak pun tapi ada tertengok dlm CNN. Senyap je kalau org Islam yg kena. Kalau yg kena stab tu org putih oleh org Islam, mau riot kot!