Nuffnang

Thursday, February 19, 2009

LOUDNESS...Rock!!

Tengah dok browsing youtube, tetiba ternampak clip video lama.... nostalgikk!! One of my fav songs semasa jamang mude-mude remaje.. Siapa yang tak kenai band ni zaman 80an dulu? Opss maksud aku mat rock mana tak kenai band ni zaman tu kira belum baligh rock lagi la.. orang ganu kata "dok mayyik" lagi. Baju lambang band ni dulu-dulu kira ganass la gitu.. abis ganass tahap dewa maksimum la kalau pakai baju Loudness ni..haha. Orang ganu kata "bijokk" ahh. Dengan seluar ketat, koyak & singkat, macam2 kaler, kasut hi-cut.. lepas tu pergi dok bersidai kat bus stand tengok orang lalu lalang..haha... nostalgia..nostalgia...

Cerita pasal seluar jeans ketat, kalau pergi ke Sweden jangan terkejut ramai lagi lelaki yang pakai seluar jean ketat ni. Tapi bukan sebab depa tu mat rock tapi dah fesyen sana + sebab cuaca sana yang sejuk so kalau pakai seluar ketat kurang la terasa sejuk tu. 

Apa-apa pun layann..

Versi English



Versi Jepung



No comments: