Nuffnang

Thursday, February 26, 2009

Home-Clip: Memori Dallas

video

Sudah lama aku tak godak-godak pc untuk video editing since software yang digunakan untuk editing ada problem untuk running dengan laptop sekarang. Kalau semasa di Dallas disebabkan workload di office very less, sempat lah buat home video, edit video, add pictures, text, music & some basic effect. Raw video untuk last summer trip ke Munich, Paris, Brussel & Amsterdam pun masih lagi tersadai dalam pc atau bahasa Ganu cakap "sekkong dalang komputer".

Video clip atas tu antara yang sempat "diubahsuai" semasa di Dallas. Mintak-mintak Kris Dayanti & Melly Goeslow tak saman la sebab "mengubahcetakrompakkan" video clip diorang. Ya ampun mbakk!

No comments: