Nuffnang

Wednesday, November 19, 2008

Rock Selamba@Radio Muzik!!

Satu pagi bebaru ni tengah siap2 nak pergi kerja and budak2 nak pergi sekolah, ngadap pc sekejap. Sempat browse website streaming yg popular

http://www.um.com.my/streaming/v1/.

Biasanya kalau gian nak tengok RTM boleh la kadang2 tengok melalui website ni. TV3 busy sokmo... susah nak dapat.

Tapi hari tu gatal tangan pi klik Radio Muzik... sekali rupanya rancangan Rock Selamba!! Wahh.. rancangan feveret semasa di Malaysia. Biasanya sebelum ni kalau ada kat Malaysia maknanya tengah cuti atau no job la tu. So tugas harian pi hantar anak & wife ke sekolah & kerja then ambik belah petang. So selalu layan rancangan Rock Selamba ni masa dalam kereta everytime keluar dari rumah pukul 2 pm utk pergi lunch, ronda2 & ambik anak. Memang tak miss kalau during weekdays. Rancangan ni start pukul 2 pm dan kalau tak silap untul 3 pm.

So kali ni boleh dengar balik rancangan ni di sini kebetulan 7am Vienna sama dengan 2pm Msia time. Sempat la layan feeling setengah jam lagu rock melayu lama & baru...dan kadang2 lagu "omputih".... best bestt!!!!

3 comments:

elisataufik said...

ala... kita suka Stesen Klasik Nasional. takde pulak lah.

elisataufik said...

eh sorry silap tengok. Klasik nasional ada lah.. woo hooo!

Anonymous said...

Cayalah, thanks a lot BRO, U ROCK...
Dj Rock Selamba - RIDZ