Nuffnang

Monday, October 27, 2008

Damn!!! Sold OUT!!!


3 comments:

elisataufik said...

Ada sekali tu PearlJam datang singapore, I bought tickets, tapi tak dapat pegi sebab dia buat concert hari raya, and it was my first raya with mertua..
sedeyyyyy
tapi tak sedey sangat (sebab raya dengan husband, mana boleh sedih dok?)
But if i get another chance, I would probably go. Sayang nya, jangan harap diorang nak datang Saudi, and takdelah pulak diorang nak buat concert kat Bahrain.. :P

TAPI
ticket sold out tu macam sign kata tak payah pegi aje.

rizal said...

ada sure jual tu sure kat pintu masuk nanti tapi siap la duit nak bayar.. other than that ada opera yang best ke.. aku dulu sekali je masuk tengok Phantom of the Opera kat Manchester.. memang superb!

joe said...

ada search dlm internet tiket utk dijual dr 3rd party dah.. tapi harga dah triple... tak pe laa tak pi pun..