Nuffnang

Sunday, August 24, 2008

Kawan lama...



2 minggu lepas, kawan baik semasa di UTM dulu datang sini. Kami pernah serumah sewa dan sebilik masa study dulu. Kebetulan dia ada conference di Vienna utk 3 hari. Sempat la ajak dia mai dinner kat rumah, sembang2 panjang pasal cerita2 lama. Macam2 cerita la keluar kalau dah lama tak jumpa. Lama betul tak jumpa dia, rasanya dah 10 tahun kot. Dia pun la ni dah jadik lecturer kat UMP dan tak lama lagi dpt title Dr la..... moga jumpa lagi lain kali di Malaysia atau di Vienna...

No comments: