Nuffnang

Saturday, June 28, 2008

Schulefeiertag!!!

Semalam ialah hari terakhir sekolah untuk sessi 2007/2008. Kalau disini hari terakhir adalah hari dimana murid2 diberikan report card untuk full school year. Untuk Faris pencapaiannya setakat ni ok untuk semua subject kecuali General knowledge yg tak dpt gred 1 dan Germans as Foreign Language yg belum boleh di graded lagi. Hopefully next year will be improved.

Tapi semalam juga adalah last day untuk Faris jumpa best friend dia iaitu Martin & Peter. Depa berdua ni balik berpindah semula ke USA. Faris cukup kamceng & ngam dgn dua orang ni, maybe sbb communication tadak masalah & origin depa kot. Kesian Faris, bila gred 4 September nanti tadak dah kawan rapatnya...



Haziq pulak semalam last day utk di kindergarten. Sedih cam nak nangis je Haziq bila peluk2 dgn cikgu2nya untuk last day bila cikgu2 dia bisik2 something kat telinga dia in Deutsch. Haziq mmg cukup suka dan seronok dgn sekolah dia ni, cikgu2nya semua baik2 & kawan2 semua ok. Harap September nanti di Gred 1, Haziq akan enjoy bersekolah seperti dia di kindergarten.


No comments: