Nuffnang

Tuesday, June 17, 2008

Kek paling best dalam dunia!!!



Aku ni bukanlah peminat kek sangat tapi bila rasa kek ni.. waduh2 sedap banget! Betul ni.. rasanya lain macam sket sedapnya, lembut, manis, gebu... pendek kata.. memang secukup rasalah. Kek ni pula tiada menggunakan bahan2 kimia, kiranya macam bio-kek lah. Dan kek ni yg tambah speselnya lagi, tak dijual di Vienna. Kena order dari Czech. Harganya cuma Eur10 sebiji. Ada 2 pilihan samada coklat atau honey+caramel. Dua2 best... Yg dlm gambar atas tu perasa honey+caramel.Kak Siti yg perkenalkan kek ni kat kami, geng2 embassy mmg dah lama buat aktiviti order-mengorder kek ni, so kami pun tumpang semangkuk la masukkan order...

Kalau tak percaya.. meh la sini rasa kesedapan kek Marlenka ni, pasti takkan kuciwa......

1 comment:

Mijoe said...

salam perkenalan orang Kuala Ibai @ Joe,

memang tak dinafikan kek ni paling sedap di dunia. Saya pun macam Joe jugak..tak berapa suka makan kek sampai la terjumpa Marlenka ni, terus jadi kemaruk nak makan kek ni... (kek lain tak suka...only Marlenka!)

tapi tu la, kat malaysia dan south east asia mmg takdo! geram je nak jadi distributor/reseller kat asean... :)

rasa tak keterlaluan kan kalau setengah bijik kek tu saya boleh makan non-stop! :) skrg ni ada flavour baru, honey+lemon, tapi tak sesedap yg honey caramel walnut dan jugak choc tu...

wassalam