Nuffnang

Thursday, June 19, 2008

Faris@Schule


Jumaat lepas sekolah Faris buat majlis persembahan akhir penggal. Majlis ni boleh dikatakan acara tetap setiap tahun sebelum start summer holiday. Setiap kelas ada persembahan masing2. dan juga ada gerai2 jualan makanan. Untuk kelas Faris diorang buat persembahan nyanyian. Aku tak dapat pergi sbb ada emergency case kena handle kat tempat kerja so Ulin & Damia je yg pergi. Tapi nasib tak baik pulak, kamera abis bateri lepas snap 4-5 keping gambar je pada permulaan majlis je, semasa semua student menyanyi sebuah lagu pembukaan. Tak sempat nak snap gambar semasa kelas Faris buat persembahan. so ni lah saja gambar yg sempat di ambil...

No comments: